Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Изложението за машинно зрение VISION събра над 5400 посетители в Щутгарт

12.10.2021   |   Събитията
 

От 5 до 7 октомври т. г. в Щутгарт се проведе международното изложение за машинно зрение VISION 2021. Организатор на събитието бе Messe Stuttgart.

Изложението събра над 5400 посетители в Щутгарт, като повечето от тях бяха от Европа. 10-те страни с най-много посетители освен Германия бяха Италия, Швейцария, Франция, Австрия, Холандия, Белгия, Испания, Полша, Обединеното кралство и Швеция. Противно на очакванията посетители от САЩ, Корея, Япония и Тайван също се включиха в изложението въпреки ограниченията за пътуване и карантинните мерки.

Очакванията на асоциацията на машиностроителната индустрия VDMA Robotics + Automation са оборотът в европейската индустрия за машинно зрение да се увеличи със 7% през 2021 г.

Проучване на Европейската асоциация за машинно зрение (EMVA) потвърди значението на търговските панаири за компаниите. 60% от анкетираните казват, че са успели само частично да постигнат целите си по отношение на привличането на нови клиенти през последните 12 месеца без възможност за лични срещи с тях. VISION 2021 отново осигури платформа за бизнес контакти на живо.

Следващото изложение VISION ще се проведе от 4 до 6 октомври 2022 г. 72% от посетителите вече планират да присъстват на VISION 2022.

     
Източник: Messe Stuttgart

Ключови думи: Messe Stuttgart   VISION  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...