Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Бетелгиус с промоционални оферти по случай 28-та си годишнина

10.08.2021
 

На 20 август т. г. Бетелгиус отбелязва 28-та си годишнина.

По случай рождения си ден компанията предлага три продукта на промоционални условия:

  • Най-продаваната стреч машина за фолиране на палети модел FROMM FS360 с 10% отстъпка до 20 август т. г.
  • Мастиленоструен принтер LINX 8900 с 3 години удължена БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ (стандартна гаранция 1 г.).
  • Баркод скенери Zebra DS2278 със 100 лв. отстъпка.

"Растем не само на възраст, но и на подобрения в нашите услуги, екип, мотивация. Годишнината не е юбилейна, но със сигурност е подходящ повод да помислим за бъдещето и да хвърлим поглед към изминатия път. Искаме да благодарим на служителите, допринесли за развитието ни през годините, на хилядите наши партньори и клиенти, които ни се довериха и заради които съществуваме. Без вас нямаше да се справим", коментират от Бетелгиус.

Преди 28 години

Започнахме през далечната 1993. Малък екип от хора с отворено и различно мислене. Като при всяко ново начинание в началото ни беше трудно и темповете бяха по-бавни. През годините трупахме опит и изграждахме ценностите си. Научихме и много ценни уроци, един от които е, че доверието е преди бизнеса. Вярваме, че спечелването на клиент е в ежедневните битки, в ежедневните малки победи и постигнатите резултати. Накрая това, което има значение, е успехът. Печелим клиентите си с успехите, които постигаме за тях. През годините сме реализирали редица важни проекти.

28 години по-късно

28 години са и много, и малко... Но достатъчно, за да докажат, че Бетелгиус заслужава доверие. И днес в тези предизвикателни времена компанията се опира на огромния опит, който стои зад гърба ни и ни дава нужната увереност да продължаваме да се развиваме в крак със съвременните индустриални тенденции и технологии. Водещ доставчик сме на индустриално оборудване в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти. 28 години с екипа ни ежедневно превръщаме всяка трудност в път, който води към нови постижения, заедно преодоляваме кризи и пандемии. Ставаме добри тогава, когато помагаме на клиентите ни да бъдат най-добри. Продължаваме да разширяваме екипа си, а много скоро ни предстои и да прережем лентата на новата си сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център в индустриална зона Божурище. 

През следващите 128

Изминахме дълъг път, но още по-дълъг ще е пътят, който трябва да се извърви. На рожден ден, хората винаги си пожелават нещо. Затова и ние си пожелаваме още много успехи и сърцати хора като тези, с които заедно преживяхме предизвикателствата, празнувахме победите и извървяхме пътя до 28-те и още такива, с които да продължим и през следващите 128 да покоряваме нови по-високи върхове. Все така да бъдем в състояние най-ефективно да подпомагаме бизнеса на всеки от нашите партньори и клиенти.

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   стреч машина   мастиленоструен принтер LINX   баркод скенери Zebra  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...