Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи актуализирания софтуер FactoryTalk Historian

23.02.2021   |   Бизнес
 

Софтуерът FactoryTalk Historian Site Edition (SE) от Rockwell Automation се предлага в нова подобрена версия. Софтуерът предлага по-бърз достъп до необходимите данни на производителите и потребителски график за архивиране. Тази функция позволява на потребителите да планират архивиране на хронологичните данни по време на прекъсвания или извън работно време. За да бъдат по-добре защитени производствените данни, всички подсистеми в рамките на софтуера FactoryTalk Historian SE вече са конфигурирани да работят на принципа на най-малката привилегия.

FactoryTalk Historian SE поддържа най-новите операционни системи като Windows Server 2019. Това може да удължи живота на системите, което е важно за операторите на валидирани системи в регулираните индустрии.

Новата версия на софтуера е част от PlantPAx 5.0, новата версия на модерната разпределена система за управление (DCS) от Rockwell Automation, и използва същите FactoryTalk услуги като други софтуерни продукти, включени в DCS. Това свежда до минимум възможността за грешки и улеснява инсталирането.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FactoryTalk Historian Site Edition  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...