Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Стартира строителството на новата сграда на Бетелгиус

11.02.2021   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони (НКИЗ) Антоанета Барес, партньори и гости присъстваха на церемонията по първа копка на новата сграда на Бетелгиус в Индустриална зона Божурище.

Компанията е специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти.

Новата сграда ще бъде със застроена площ от над 2000 кв. м върху собствен терен от 12 дка в Индустриална зона Божурище. Общият размер на инвестицията възлиза на 2,7 млн. лв. Тя включва изграждането на административна сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център.

„Новата ни сграда по план трябва да е готова и въведена в експлоатация до края на годината. Там ще имаме повече пространство както за производство на нови продукти, така и за повече работни места“, съобщиха от Бетелгиус. „Сградата ще е от ново поколение и ще е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност“, обясняват още от компанията.

Бетелгиус е сертифициран инвеститор по Закона за насърчаване на инвестициите и с осъществяването на проекта компанията предвижда да започне разработка и производство на системи за автоматично дигитално маркиране и етикетиране на продукти, дизайн и разработка на софтуерни продукти за продуктова идентификация и проследяемост, както и на облачно базирани софтуерни продукти за отпечатване на производствени етикети в реално време.

Проектът ще бъде реализиран от Микс Констръкшън след проведена процедура за избор на изпълнител. Микс Констръкшън е компания с отлична репутация и голяма експертиза в строителството на промишлени, административни, обществени и търговски сгради, логистични и сервизни центрове и инфраструктурни проекти, отбелязват от Бетелгиус.

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   НКИЗ   продуктова идентификация   производствени етикети   маркиране   етикетиране  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...