Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Британска компания търси дистрибутори на система за инспекция

15.12.2020   |   Бизнес
 

Британска компания, предлагаща решения за индустрията чрез най-новите технологии за компютърно зрение и техники за автоматизирано обучение, търси дистрибутори на високоскоростна система за инспекция във фармацевтичния, хранително-вкусовия сектор. Компанията е разработила онлайн система за запечатване чрез индукционно нагряване, която надгражда съществуващи линии за бутилиране. Те търсят дистрибутори във фармацевтичния и хранително-вкусовия сектор.

Благодарение на своя фокус върху иновациите компанията предлага нов подход за решаване на индустриални проблеми с помощта на компютърно зрение. Тя използва термовизионна технология от най-ново поколение с висока разделителна способност, за да разработи онлайн система за запечатване чрез индукционно нагряване, предназначена за бутилиращи линии. Технологията успява с висока точност да локализира всяка зона, от която потенциално може да възникне теч от уплътняващата капачка, като проверява целостта на бутилката и отстранява дефектните продукти чрез пневматичен механизъм за отделяне. Ниското качество на изпълнение на индукционно запечатване е сериозен проблем във фармацевтичната индустрия, тъй като уплътнения, които не отговарят на стандартите могат да изложат изделието на риск от замърсяване или да компрометират ефикасността му, ако то бъде изложено на влиянието на неблагоприятна среда.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   ХВП   фармация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...