Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Британска компания търси дистрибутори на система за инспекция

15.12.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Британска компания, предлагаща решения за индустрията чрез най-новите технологии за компютърно зрение и техники за автоматизирано обучение, търси дистрибутори на високоскоростна система за инспекция във фармацевтичния, хранително-вкусовия сектор. Компанията е разработила онлайн система за запечатване чрез индукционно нагряване, която надгражда съществуващи линии за бутилиране. Те търсят дистрибутори във фармацевтичния и хранително-вкусовия сектор.

Благодарение на своя фокус върху иновациите компанията предлага нов подход за решаване на индустриални проблеми с помощта на компютърно зрение. Тя използва термовизионна технология от най-ново поколение с висока разделителна способност, за да разработи онлайн система за запечатване чрез индукционно нагряване, предназначена за бутилиращи линии. Технологията успява с висока точност да локализира всяка зона, от която потенциално може да възникне теч от уплътняващата капачка, като проверява целостта на бутилката и отстранява дефектните продукти чрез пневматичен механизъм за отделяне. Ниското качество на изпълнение на индукционно запечатване е сериозен проблем във фармацевтичната индустрия, тъй като уплътнения, които не отговарят на стандартите могат да изложат изделието на риск от замърсяване или да компрометират ефикасността му, ако то бъде изложено на влиянието на неблагоприятна среда.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   ХВП   фармация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...