Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Johnson Controls интегрира български софтуер в система за автоматизация на сгради

15.12.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Johnson Controls избра семантичната графова база данни GraphDB на българската компания за семантичен софтуер Ontotext за новата версия на своята интегрирана система за управление на сгради Metasys.

Johnson Controls Building Technologies & Solutions предлага пълен набор от решения за всеки аспект от управлението на сгради, от системи за безопасност, енергийна ефективност и противопожарна защита до решения за отопление, вентилация и климатизация. Metasys 11.0 допринася за подобряването на продуктивността на екипите по поддръжката, намаляването на рисковете и увеличаването на сградната ефективност. Благодарение на решението GraphDB на Ontotext, Metasys 11.0 добавя нови възможности за семантично управление на данните. По думите на Атанас Киряков, изпълнителен директор на Ontotext, това е сегмент, който през последните години се развива много динамично в области като производството и индустрията. Типичните приложения на технологията включват управление на конфигурацията, ИТ инвентаризация, автоматизация на процеси и управление на знанията.

Българската компания за семантичен софтуер Ontotext е част от Sirma Group Holding и играе водеща роля в AI стратегията на групата. Компанията е специализирана в разработването на семантични платформи за обработка на неструктурирани данни.

     
Източник: Ontotext

Ключови думи: Johnson Controls   GraphDB   Ontotext   Metasys   управление на сгради   семантичен софтуер  

Област: Автоматизация  

Robotics-Bulgaria.com
Подобни статии
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Robotics-Bulgaria.com

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...