Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

26-27 май - Празници на роботиката и мехатрониката ще се проведат в Русе

20.05.2014   |   Предстоящо
 

Празници на роботиката и мехатрониката ще се проведат на 26 и 27 май т. г. в новооткрития Канев център в Русе, съобщиха организаторите от студентския клуб "Роботика" в Русенския университет "Ангел Кънчев".

Двудневното събитие се провежда под патронажа на ректора дтн Христо Белоев. През първия ден ще се проведе конферентна част с изнасяне на презентации и доклади, а през втория ден ще се състоят състезания с мини-роботи в десет категории.

Празниците ще се излъчват на живо и през двата дни. С доклади и в състезателната част ще вземат участие Институтът за системно инженерство и роботика към БАН, ТУ София, ТУ Варна, ТУ Пловдив, ТУ Габрово, Шуменският университет, Колежът по телекомуникации и пощи в София и много други висши, професионални, средни и основни училища, както и водещи фирми от региона и страната.

В рамките на Празниците на роботиката и мехатрониката ще се проведе специална изложбена и състезателна част, в която участие ще вземат спонсорираните от Johnson Controls България клубове по роботика от училищата в Русе и областта.

     
Източник: РУ Ангел Кънчев

Ключови думи: РУ Ангел Кънчев   Канев център   Johnson Controls   роботика   мехатроника  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...