Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Полски производител на системи за контрол на трафика търси дистрибутори

11.08.2020   |   Бизнес
 
Полска компания, специализирана в производството на мехатронни устройства за контрол на трафика, търси дистрибутори. 
 
Интегрираната от компанията система за разпознаване на автомобили и пешеходци е интелигентно решение, което помага на превозните средства, пешеходците и другите участници в движението да се движат безопасно и безпроблемно. Системата се състои от следните компоненти: централно програмно устройство (CPU), мрежова карта за детекторите за превозни средства, мрежова карта за бутони на пешеходни пътеки, безжична базова станция - repeater ретранслатор,
разделител на шината CAN (Controller Area Network). Това е единствената система за разпознаване в световен мащаб, която може да предоставя информация за движението на превозни средства и пешеходци до контролера на светофара безжично. Тя е ефективна алтернатива на съществуващите системи за засичане на превозни средства, които са ключов фактор в интелигентните транспортни системи (ITS).
 
Компанията има богат опит в създаването на високоспециализирана електронна техника за градско движение и търси дистрибутори в Европа и извън нея.
 
Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).
     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   ITS   сензори   контрол на трафика  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...