Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи компактната система за независимо позициониране iTRAK 5730

23.06.2020   |   Технологии
 
Новата интелигентна система за независимо позициониране iTRAK 5730 от Rockwell Automation е с подобрена гъвкавост при опаковането на храни и напитки, и произволни линии за асемблиране на продукти, съобщават от компанията. Технологията с независими каретки на iTRAK 5730 предлага възможност за неограничена гъвкавост на машината, по-висока проследяемост и увеличена продължителност на работа. Използвайки магнитно задвижване, индивидуално управляваните каретки могат да бъдат придвижвани с до 5м/сек. и спирани с висока точност, което намалява износването на машината и осигурява висока енергийна ефективност. Технологията също така бързо се справя с промяна на произвеждания продукт с помощта на предварително конфигурирани профили за преместване, които могат да бъдат реализирани с натискане на бутон от HMI. Вградените функции за безопасност предпазват каретките от колизии и нараняване на персонала.
 
"Системата iTRAK 5730 разширява предимствата на гъвкавостта и производителността на iTRAK, за да отговори на нарастващото търсене на персонализирани храни и напитки. Технологията е наистина мащабируема. Вашата система може да има стъпка от 50 мм в малка, самостоятелна машина, или да достигне до 100 м и да е част от голяма, сложна линия", подчертават от Rockwell Automation.
 
Възможностите за симулация позволяват на потребителите да изчисляват производителността, както и да създават дигитален двойник, който може да се използва за виртуално проектиране, въвеждане в експлоатация, демонстрация на системата и обучение на служителите.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Rockwell Automation   Ротек   ITRAK 5730  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...