Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ТУ-София оборудва лаборатория по интелигентни автоматизирани производствени системи

Технически университет-София обяви обществена поръчка за доставка, монтаж и пускане в експлоатация на оборудване за изграждане на лаборатория по "Интелигентни автоматизирани производствени системи" за нуждите на Технически университет – София, филиал Пловдив, по договор № BG05M2OP001-1.002.0023-C01, Център за компетентност "Интелигентни мехатронни, еко- и енергоспестяващи системи и технологии", финансиран чрез Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020.

Предвидена за закупуване е специализирана система, която се състои от технологично оборудване, комплектовано от 5 взаимосвързани станции и софтуерни пакети. Системата се състои от гъвкава автоматизирана композиция от клетъчни станции, която ще сглобява различните компоненти, които съставляват крайния продукт. Станции в комплекта "Гъвкава автоматизирана асемблираща система": зареждаща станция с програмируем контролер; станция за асемблиране на детайли с програмируем контролер; станция за инспектиране и контрол с програмируем контролер; станция за подготовка и подреждане в опаковка в комплект с принтер за етикети и система с индустриална камера и четци. Доставеното оборудване трябва да бъде ново, неупотребявано, в оригинални фабрични опаковки.

Прогнозната стойност на поръчката е 170 000 лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на документи е 27 март т. г.

Повече информация и техническа спецификация ще намерите тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   автоматизирани системи  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Обществени поръчки/Търгове
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...