Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Л-Клас организира обучителен семинар в Пловдив за потребители на Technoclass

03.09.2019   |   Събития
 

На 17 и 18 октомври т. г. в Пловдив Л-Клас ще проведе обучителен семинар за потребителите на система Technoclass, съобщиха от компанията. Обучението е насочено към ръководители и водещи специалисти по планиране и управление на производството.

Сред основните теми ще са "Управление на технологичната подготовка на производството с PDM Технолог", "Решение за автоматизирано управление на цех за горещо поцинковане на метални изделия", "Автоматизирано управление на комуникацията между операторите на машини и обслужващите подразделения", "Автоматизиран отчет на труда в конвейерно производство", "Използване на RFID карти за управление на производството и отчитане на труда". Ще бъдат разгледани също управлението на производството с контролируем подизпълнител и използването на мобилни терминали с Android за отчитане на производството.

Срокът за заявка за участие в семинара е 5 септември т. г. Пълна програма и форма за регистрация може да намерите тук.

     
Източник: Л-Клас

Ключови думи: Л-Клас   Technoclass   Техноклас   PDM Технолог  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...