Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Amazon се присъединява към Борда на директорите на Zigbee Alliance

12.02.2019   |   Бизнес
 

Amazon ще се включи в Борда на директорите на Zigbee Alliance, организацията, която обединява стотици компании, създаващи, поддържащи и предоставящи отворени международни стандарти за IoT.

"Клиентите ни искат решенията за интелигентен дом да са лесни за настройка и управление и да предлагат допълнително удобство за изпълнението на задачите от ежедневието. Гласовото управление с Alexa допринася за опросяването на умния дом и ни предоставя безброй възможности да помогнем на клиентите си, гарантирайки, че интелигентните им устройства са свързани и работят съвместно без проблеми. Очакваме с нетърпение работата със Zigbee Alliance и членовете й, за да допринесем към отворените стандарти за оперативна съвместимост, които да са от полза на нашите общи клиенти", коментира Крисчън Таубман, директор Alexa Smart Home в Amazon.

Бордът на директорите на Zigbee Alliance включва още представители на Comcast, Huawei, The Kroger Co., Landis+Gyr, LEEDARSON, Legrand Group, MMB Networks, NXP Semiconductors, Schneider Electric, Signify (formerly Philips Lighting), Silicon Labs, SmartThings, Somfy, Texas Instruments, и Wulian.

     
Източник: Zigbee Alliance; снимка: Amazon

Ключови думи: Zigbee Alliance   Amazon   IoT  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...