Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Emerson придобива GE Intelligent Platforms

16.10.2018   |   Бизнес
 
Emerson обяви, че придобива бизнес направлението на Дженеръл Електрик (GE) Intelligent Platforms. С помощта на PLC технологиите, с които Intelligent Platforms разполага, лидерът в автоматизацията на процеси и индустриални приложения Emerson цели да предостави на клиентите си по-мащабен контрол и управление на операциите. С придобиването на Intelligent Platforms компанията разширява възможностите си в областта на управлението на машини и дискретните приложения в редица процесни индустрии, като металообработващата и минната индустрии, хранително-вкусовата промишленост, опаковъчната промишленост и др.
 
"Направлението Intelligent Platforms на GE прави Emerson още по-силен играч в областта на автоматизацията и разширява възможностите ни обслужване на нуждите на различни процесни индустрии, хибридни и дискретни пазари", заяву председателят и главен изпълнителен директор на Emerson Дейвид Фар.
 
Със седалище в Шарлотсвил, Вашингтон, Intelligent Platforms разполага с около 650 служители по целия свят и продажби от 210 млн. долара за 2017 г. Направлението има 25-годишен опит в индустриалната автоматизация за управлението на машини, индустриални изчисления, входно/изходни (I/O) и мрежови устройства и др.
     
Източник: Emerson

Ключови думи: Emerson   Intelligent Platforms   GE   Дженеръл Електрик   PLC   индустриална автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...