Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ГДГП търси доставчик на преносими системи за наблюдение

Главна дирекция Гранична полиция – МВР обяви търг за избор на изпълнител, който трябва да извърши доставка на преносими периметрови системи за наблюдение с възможност за дистанционен мониторинг на работата им.
 
Обменът на информация между детекторите, сървъра и персоналните устройства следва да се осъществява чрез безжична връзка, а между сървъра и работните станции за мониторинг на съответното ниво – по кабел. За изпълнение на обществената поръчка се изисква доставка на 60 комплекта преносими ПСН в състав: общо 240 броя детектори; по 2 комплекта акумулаторни батерии за всеки един детектор; зарядни устройства за зареждане на акумулаторните батерии на детекторите за изпълнение на техническите изисквания и според техническото решение; общо 120 броя транспортни раници или транспортни куфари за група детектори; общо 120 броя персонални устройства за получаване на информация; общо 120 броя допълнителни външни батерии за персоналните устройства; и др.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 782 320 лв.
Срокът за получаване на офертите е 21 февруари т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на МВР.
     
Източник: ГДГП; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ГДГП   МВР   наблюдение    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...