Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Кимекс организира дни на отворени врати

31.10.2016   |   Събития
 
Кимекс ще представи информация за цялата си гама продуктови решения в областта на високотехнологичната металообработка пред свои настоящи и бъдещи клиенти. Компанията организира дни на отворените врати в шоурума на производствената база KIBERYS, Стара Загора.
 
По време на презентациите ще бъде демонстрирано заваряване с инверторни машини за обмазани електроди, ВИГ апарати на прав и променлив ток, МИГ/МАГ апарати за заваряване на черни, неръждаеми и алуминиеви сплави. Планираните демонстрации включват и плазмено рязане с наклоняема глава за рязане на детайли с фаски на портална машина KBCUT HD5, плазмено рязане с висок клас плазмен токоизточник HPR130XD, профилен разкрой, роботизирана система за боядисване с бояджийски робот FANUC и др.
 
Кимекс ще предостави възможност и за извършване на технологични проби с различни по мощност апарати KEMPPI с детайли на гостите. Освен KEMPPI апаратите и системите за заваряване, Кимекс ще представи и плазморезателни системи HYPERTHERM, работни маси за сборка, прихватка и заваряване DEMMELER, роботизирани системи за заваряване FANUC и др.
     
Източник: Кимекс

Ключови думи: Кимекс   Kimex   KIBERYS   DEMMELER   KEMPPI   FANUC   HYPERTHERM  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...