Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Multivac представи решение за автоматично зареждане на спринцовки

04.10.2016   |   Технологии
 
Multivac разработи решение за ефективно и контролирано опаковане на спринцовки чрез специална зареждаща система. Автоматичната система е проектирана за работа с предварително запълнени с лекарства или разтвори стъклени или пластмасови спринцовки без кухи игли.
 
Спринцовките първо се транспортират чрез окачване върху продуктов конвейер, а след това се отвеждат до истинска зареждаща система като се задържат на ръба на конвейера. Те се движат чрез специални транспортни шини, докато достигнат верижно колело, където се разделят и препращат в друга посока. След като достигнат тази точка, спринцовките се обръщат в хоризонтално положени и се вземат от робот, който ги поставя във вече термоформованите опаковки на машината.
 
Тъй като автоматичната зареждаща система се характеризира с висока производителност, в термоформовъчната машина контролирано постъпват до 300 спринцовки на минута.
 
"Системата за зареждане гарантира контролиран процес и предлага висока степен на гъвкавост с опция за лесна и бърза смяна на формата на придвижване и на размерите на спринцовките. Управлението и е лесно и надеждно благодарение на потребителския интерфейс HMI на термоформовъчната машина", обясняват от Multivac.
     
Източник: Multivac

Ключови думи: Multivac   Мултивак   зареждане на спринцовки    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...