Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИАБГ откри търг за изграждане на виртуална частна мрежа

Изпълнителна агенция "Борба с градушките" обяви процедура за избор на изпълнител, който да предостави виртуална частна мрежа от лицензиран оператор за нуждите на агенцията.
 
Обособени са две позиции: 1. Изграждане на свързаност, поддръжка и обслужване на виртуална частна мрежа (VPN) по протокол Ethernet - свързване на девет входни точки по оптичен или кабелен път на ИАБГ, чрез постоянна връзка в мрежата на лицензиран оператор при предаване между системи и устройства; 2. Изграждане на свързаност, поддръжка и обслужване на виртуална частна мрежа (VPN) по протокол Ethernet, представляваща свързване на десет входни точки на ИАБГ по радио-релейни трасета – безжична свързаност в лицензирани и нелицензирани честотни диапазони, чрез постоянна връзка във мрежата на лицензиран оператор за пренос на служебна радарна информация – IRIS RADAR, IRIS DISPLAY, IRIS ANALYSIS, е-IRIS и WEB-IRIS.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 45 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 25 август т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете тук.
     
Източник: ИАБГ

Ключови думи: ИАБГ   VPN   Ethernet  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...