Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Balluff представи нов RFID четец

Balluff представи новия четец за радиочестотна идентификация BIS M-4008, който разполага с интегриран процесор, работи на честота 13.56 MHz, има клас на защита IP67 с отлят под налягане цинков корпус. RFID четецът се отличава още с Profinet интерфейс, не се нуждае от допълнителен процесор и може да комуникира директно с управлението от по-високо ниво.
 
Според производителите новото решение е особено подходящо, когато се търси ценова ефективност при отчитане на идентификационните маркери с данни, прикрепени към работните детайли или техните носачи. Типични приложения са контролът на потока на материалите в даден технологичен процес, в конвейерните системи и в поточните линии за сглобяване.
 
От Balluff подчертават, че това е единственият по рода си четец на пазара с вграден двупортов Ethernet комутатор за изграждане на опростени линейни и кръгови топологии. Разполага и с уебсървър, който осигурява удобно следене на състоянието отдалеч.
 
Новият четец може да обработва маркери с данни, съответстващи на стандарта за радиочестотна идентификация ISO 15693. Високоскоростните маркери на Balluff поддържат до 8 пъти по-големи скорости на трансфер в сравнение с изискваните по стандарта, като при това имат и много голяма памет, достигаща до 128 kB.
     
Източник: Белопитов и синове

Ключови думи: Balluff   BIS M-4008   индустриални четци   RFID четци  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...