Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

I/O системата Wago 750 XTR с разширени възможности

27.10.2015   |   Технологии
 
I/O системата Wago 750 XTR има по-широка област на приложение след добавянето на общо 12 нови компонента. Те осигуряват възможности за реализиране на по-висока производителност, управление от разстояние и събиране на енергийни данни. 
 
Така решението на Wago вече е подходящо за приложения в системи за възобновяема енергия, локални мрежови станции, в корабостроенето или в железопътната инфраструктура.
 
Сред новите компоненти на I/O системата Wago 750 XTR е компактният и мощен контролер PFC200 с операционна система Linux и възможност за мониторинг и управление в реално време. За серията 750 XTR контролерът е достъпен в две модификации с различен брой комуникационни интерфейси: с два Ethernet порта и RS-232/RS-485 или с два Ethernet порта, RS-232/RS-485, CAN, CANopen и Profibus DP Slave. С PFC200 потребителите имат възможност да разработват своите проекти както с инженеринговия софтуер e!Cockpit под CoDeSys 3, така и с Wago-I/O-Pro под CoDeSys. И двата варианта на PFC200 са достъпни като контролери за телеуправление, които освен IEC 60870-5-101, -103 и -104, IEC 61850, IEC 61400-25 поддържат и DNP3. 
 
Клемата за измерване на трифазен ток също разширява кръга на приложение на I/O системата Wago 750 XTR. За серията 750 XTR тя е достъпна в три варианта: за измерване с токови трансформатори с максимален измервателен ток от 1 A или 5 A, както и за измерване с бобини на Роговски. 
 
Сред останалите нови компоненти в I/O системата са: две двуканални цифрови входни клеми за 60 V и 110 V, осемканална цифрова входна клема в технологията за двупроводно свързване (филтър 0,2 ms), двуканална клема с аналогов диференциален вход за 4…20 mA и дистанционна клема за оптично отграничаване не сегментите с различни диапазони на напрежението в рамките на един възел.
     
Източник: Wago

Ключови думи: Wago   Ваго   Wago 750 XTR   I/O системи   контролери   PFC200  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...