Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch завърши придобиването на ProSyst

05.05.2015   |   Бизнес
 

Bosch Group приключи сделката по придобиването на гeрманския софтуерен разработчик ProSyst, съобщиха двете компании. За момента ProSyst ще функционира като независимо дружество, но планът е да се слее с Bosch Software Innovations - дъщерна компания на Bosch.

Основната цел на сделката е опитът на ProSyst в разработката на софтуер за Internet of Things приложения. "Софтуерът на ProSyst е идеално допълнение към софтуерната платформа Bosch IoT Suite, разработвана от Bosch Software Innovations, най-вече защото поддържа голямо разнообразие от протоколи. Продуктите на ProSyst са съвместими с разнообразни протоколи за безжична комуникация, сградна и индустриална автоматизация като ZigBee, ЕnOcean, KNX, BACnet, M-Bus, NFC, Bluetooth, CAN и др. ProSyst също е експерт в Java програмирането и технологията OSGi", коментираха от Bosch.

Софтуерните решения на ProSyst са насочени към приложения за интелигентния дом, както и в промишленото производство. Те осигуряват интелигентно управление и настройване на устройствата от разстояние. “В комбинация с Bosch IoT Suite и експертизата на Bosch Group като водещ производител на сензори и устройства, софтуерът на ProSyst ще помогне на нашите клиенти по-бързо да пускат на пазара актуални Internet of Things приложения и да бъдат сред първите в новите бизнес сфери“, допълниха от компанията.

     
Източник: Bosch Group, ProSyst

Ключови думи: Bosch Group   ProSyst   Bosch Software Innovations  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...