Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yaskawa придобива Solectria Renewables

05.08.2014   |   Бизнес
 
Yaskawa Electric Corporation и Solectria Renewables обявиха, че са постигнали окончателно споразумение, по силата на което Yaskawa Electric ще придобие Solectria чрез своето дъщерно дружество в САЩ, Yaskawa Америка. 
 
Solectria Renewables е специализирана в сегмента на високопроизводителните фотоволтаични инвертори за жилищни, търговски и ютилити електроенергийни системи. В компанията работят над 160 души на територията на Съединените щати.
 
"От новото споразумение ще се въползват както клиентите на YASKAWA, така и на Solectria. Yaskawa ще осигури мащабни, глобални продажби и производствени съоръжения, както и диверсификацията на Solectria. По същия начин, Solectria ще допринесе с над 20 години опит в силовата електроника, десет, от които посветени на PV индустрията, и по-задълбочени познания за фотоволтаичните продукти средно и високо напрежение. С тази стъпка значително ще разширим нашата технологична експертиза и експанзията на Yaskawa на пазара на възобновяема енергия", коментираха от Yaskawa.
     
Източник: Yaskawa

Ключови думи: Yaskawa   Solectria Renewables   инвертори   фотоволтаични инвертори  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...