Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи нова версия на PRONETA

04.03.2014   |   Технологии
 

Siemens представи версия 2.0.9.8 на инструмент за тест и диагностика на PROFINET мрежи PRONETA, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от направление Индустриална автоматизация и задвижващи технологии на компанията.

PRONETA сканира автоматично PROFINET мрежата и визуализира топологията с всички свързани устройства. Инструментът извършва бърза проверка на входове и изходи на отделните компоненти.

"Чрез симулиране на входове и изходи PRONETA гарантира, че връзката между периферни и управляващи модули е настроена коректно. PRONETA може да създаде тестови модели и да запази тестови протоколи за документиране на резултатите. Двете задачи могат да се изпълнят дори още преди процесорът да е свързан към мрежата. PRONETA позволява бърза и удобна проверка на заводската мрежа на ранен етап, без да са необходими допълнителни инженерингови инструменти и специализиран хардуер", обясняват производителите.

Siemens PRONETA 2.0.9.8 може да бъде изтеглен оттук.

     
Източник: Сименс, Индустриална автоматизация и задвижващи технологии

Ключови думи: Siemens   PROFINET   PRONETA  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...