Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HMI/SCADA решения на Iconics сред финалистите в конкурса за наградата ''Инженери 2014''

17.02.2014   |   Технологии
 

HMI/SCADA решенията на американската компания ICONICS са на челните позиции в конкурса на Control Engineering, съобщиха от фирма Атикс, оторизиран представител на ICONICS  у нас.
"Списанието публикува информация за тазгодишните си номинации "Инженери 2014" в областта на автоматизацията.Софтуерът за енергиен мениджмънт EnergyAnalitiX е класиран за финала в категорията "Софтуерни приложения". "EnergyAnalitiX успя да пребори конкурентите със своите новаторски способности. Функциите, които предлага последната версия на софтуера подобряват значително мониторинга, анализирането, организирането и прогнозирането на потреблението на енергия, вода  и вредни емисии", коментират от Атикс.

"Програмата има възможност да съставя отчети за дневните температури и въз основа на тях да организира потреблението на енергия. От голямо значение са също "Energy Star" отчетите, които подпомагат намаляването на разходите на енергия и пари."Drilldown" отчетите пък дават възможност да организирате всички отчети на Вашата програма, както и да видите информация за всеки един отделен отчет. Това са само част от предимствата на "EnergyAnalitiX", които и тази година го изкачиха до върха.

MobileHMI приложението също е сред финалистите като едно от най-иновативните приложения за мобилни устройства в категория "Мобилни приложения за управление, автоматизация, апаратура". Чрез него е възможно да наблюдавате всеки процес много лесно, бързо и удобно на всяко мобилно устройство – телефон, таблет, поддържащо всички актуални платформи: Android,  iOS, WINDOWS 8 и др", допълниха от компанията.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: ICONICS   Атикс   автоматизация   HMI/SCADA   Control Engineering   EnergyAnalitiX  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...