Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нова версия на EPLAN Platform

27.08.2013   |   Технологии
 

Версия 2.3 на EPLAN Platform вече е достъпна за изтегляне в сайта на фирма Eplan.

Новата версия акцентира върху стандартизацията и автоматизацията и поддържа редактиране на макроси, разширени функции за търсене на системни настройки, централизирано администриране на проектирани устройства и техни изпитвания, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ритбул, партньор на Eplan в България.

Платформата предлага пълна поддръжка за новите изисквания за обозначения на продукти, въведени от стандарта EN 81346, както и на формата за обмен на данни VDMA 66413. Данните, свързани с безопасността, могат да бъдат прехвърляни от производителите на машини към системата за управление на компоненти в EPLAN през стандартизиран интерфейс. В него стойностите се запазват директно с компонентите и така са достъпни директно за проектиране, като по този начин отпада необходимостта от ръчно въвеждане на стойностите за безопасност.

Клиентите с договор за софтуерна поддръжка могат да изтеглят новата версия 2.3 от сайта на Eplan.

     
Източник: Ритбул

Ключови думи: Ритбул   Eplan   EPLAN Platform   EN 81346   VDMA 66413  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...