Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софиана представи нови серии полиамидни тръби на Parker-Legris

22.04.2013   |   Технологии
 

Софиана представи две нови серии полиамидни тръби на Parker-Legris, съобразени с изискванията за опазване на околната среда и намаляване на въглеродните емисии, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от българската компания.

Първата нова серия са PFA тръби с висока механична, химична и температурна устойчивост (от -196°до + 260°) и издръжливост на високи налягания (до 36 bar). Според производителя те са алтернатива на неръждаемите тръби и са подходящи за приложение в лабораториите, фармацията, хранително-вкусовата и други сектори на промишлеността.

Втората нова серия на Parker-Legris са огнеупорни тръби, предназначени основно за железопътния транспорт, в съответствие с европейския стандарт EN 45545. Те имат по-висока защита от пламъци, безвреден пушек, UV-защита и висока устойчивост на температури и налягания.

"Друга новост на производителя е разширяване на гамата на веднага-свързващи съединители LF3000 и полиамидни и полиуретанови тръби за диаметър 16 mm. Покриващи всички форми: прави, Г-та, Т-та и цолови резби, те напълно задоволяват потребностите на повечето модерни пневматични модули. За предпазване на пневматичните инсталации в машиностроенето, автомобилостроенето, роботиката и пакетиращата техника, е разработен обратен клапан обединяващ три функции в един продукт: обратен клапан, регулатор на поток и рьчен обезвъздушител", добавиха от Софиана.

     
Източник: Софиана

Ключови думи: Софиана   Parker-Legris   PFA тръби   огнеупорни тръби   полиуретанови тръби   съединители  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...