Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EPLAN представя нова версия на EEC One

09.04.2013   |   Технологии
 

EPLAN представя нова версия на своя софтуер EPLAN Engineering Center One (EEC One) с разширени възможности в областта на автоматизацията по време на изложението Hannover Messe, което се провежда между 8 и 12 април, съобщиха от Ритбул, представител на компанията за България. Програмата за създаване на схеми за конфигуриране и оптимизация на производството вече е локализирана на още четири езика, сред които руски и китайски.

Новата версия на EEC One има по-задълбочена интеграция с EPLAN Platform, поддържа повече настройки за задаване на стойности, варианти и скриптове. В бъдеще потребителите ще имат достъп до базата данни с детайли на EPLAN Platform директно от EEC One, което увеличава нивата на автоматизация при създаване на схеми, намалява работата на операторите, както и нивата на грешки.

EEC One създава схеми за конфигуриране на системите и производствата за съвместимост със стандартите IEC и Ladder и предлага среда за бърза смяна между двата режима.

     
Източник: Ритбул

Ключови думи: Ритбул   EPLAN   EEC One   управление на производството  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...