Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи нов панел за своите системи за машинно зрение

22.02.2013   |   Технологии
 

Cognex представи индустриалния операторски панел VisionView 900, преназначен за системите за визуална инспекция In-Sight и за гамата четци на индустриални кодове DataMan, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, официален представител на Cognex у нас.
 
Широкият 229 мм чувствителен на допир екран дава възможност на операторите бързо и лесно да идентифицират проблемите и да извършват промени в конфигурацията на системите.

Според производителите, VisionView 900 предлага 4 пъти по-висока функционалност в сравнение с предишните панели, както и среда и софтуерни възможности, покриващи най-високите изисквания за индустриален интерфейс. Индустриалният, с IP65 степен на защита сензорен дисплей позволява на потребителите да разглеждат изображения и създадения графичен интерфейс на девет In-Sight или DataMan системи едновременно без нужда от включване в компютър. Те могат да съхраняват изображения и на външни носители чрез Ethernet или USB.

VisionView 900 дисплей допълва съществуващата гама продукти и решения за визуализация на Cognex системи за машинно зрение:

- VisionView PC софтуер за  емулиране функционалност на VV900 върху ПК платформа;

- VisionView CE софтуер, предлагащ спомената по-горе функционалност върху HMI Rockwell , Siemens CE , Mitsubishi.

- VisionView VGA  -  адаптер, позволяващ визуализация без ограничение на размера при използване на стандартен PС монитор.

     
Източник: Cognex

Ключови думи: Cognex   баркод четци   баркод системи   VisionView   In-Sight   DataMan  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...