Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Студентите демонстрираха постижения в роботиката

22.02.2013   |   Събития
 

Студентски клуб Роботика към Техническия университет в София под ръководството на факултет "Автоматика" демонстрира последните постижения на своите членове по време на специализираните изложби в секторите машиностроене и металургия, автоматизация и роботика, електронна промишленост, пластмасова и каучукова индустрия (MachTech & Metal, Ifam, Intronika, Plast), които се проведоха между 6 и 8 март 2013 г. в Интер eкспо център, София.

Студентите направиха демонстрации на място на различни теми като "следване на линия", "намиране на изход в лабиринт", робофутбол, робосумо и др. Те споделиха и своите планове за работа по проекти в направления като медицината, работата в опасна среда и др.

Клубът е отворен за студенти ентусиасти и от други висши учебни заведения с интерес и желание за развитие в сферата на роботиката. На щанда на клуба всеки може да представи своя разработка и да я сравни с роботите в различните категории.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   роботика   MachTech & Metal   Ifam   Intronika   Plast  

Област: Събития  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Събития

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...