Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новата брошура на задвижванията SINAMICS вече и на български

14.02.2013   |   Технологии
 

Новата брошура на гамата задвижвания SINAMICS на Siemens вече е достъпна и на български език, съобщиха от компанията. Документът предоставя подробна информация за техническите характеристики, приложенията и начина на работа и представя всички задвижванията от серията.

"SINAMICS е най-широката гама задвижвания на пазара днес. Тя се базира на семпла и интегрирана концепция за проектиране, предлагаща иновативни и енергийно-ефективни решения за бъдещето", обясняват от Siemens.

Задвижванията предоставят платформа, която отговаря на изискванията на апаратурата за ниско, средно и DC напрежение. Цялостната гама предлага различни нива на производителност и приложения - управление на дебита на помпи, вентилатори и компресори, обработка като пресоване и трошене, издигане и движение като конвейери и елеватори, както и сложни системи за движение като фрезоване, струговане и обработка.

"Разходите за конфигурация и пуск в експлоатация на задвижванията са сведени до минимум. С използването на SINAMICS намалявате разходите си чрез интегрирани стандартни инструменти за избор, конфигурация и пуск, което позволява бързо и стандартно проектиране на достъпна цена", допълват производителите.

Можете да видите брошурата на български език тук.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   SINAMICS   задвижвания  

Област: Технологии  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...