Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Metso купи софтуерния производител ExperTune

08.01.2013   |   Бизнес
 

Доставчикът на автоматизирани решения за производството Metso придоби американския софтуерен производител ExperTune, чиито инструменти служат за анализ и мониторинг на производителността и идентифициране на възможностите за подобрения на производствените процеси и поддръжката.

"Комбинацията от продуктите на ExperTune и портфолиото с решения на Metso разширява възможностите ни да предлагаме решения, които подобряват производството и производителността. Благодарение на ExperTune клиентите ни ще имат по-гъвкави и ценово ефективни решения, чрез които могат да посрещнат някои от най-големите предизвикателства пред бизнеса като намаляване на суровините за производство, използването на енергия, гъвкавостта на продуктите и въздействието върху околната среда", обяви Мико Кето, президент в сектор Услуги на Metso Automation.

     
Източник: Metso; снимка: ExperTune

Ключови думи: Metso   ExperTune   производство  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...