Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Предстои 13-то издание на Българската строителна седмица през 2013 г.

20.03.2013   |   Предстоящо
 

От 20 до 23 март 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната специализирана изложба Българска строителна седмица и за първи път специализиран салон БИЛДИНГМаркет. 

В рамките на форума отново ще бъдат обособени специализираните салони ГЕОЕКСПО, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В СТРОИТЕЛСТВОТО и ГРАДИНСКО И ПАРКОВО ОБОРУДВАНЕ.

Възможностите, които предоставя за поредна година изложението са разкриване на нови перспективи за договаряне и продажби в България и региона; представяне на нови продукти, осъществяване на директни продажби, контакт с  потенциални клиенти и преговори на място; удобен и достъпен начин за демонстриране на качествата на  продукта и предаването на знания, умения и опит при работа с предлагания продукт; представяне на водещите тенденции в бранша и съпоставка с конкурентни фирми.

В салоните на Българската стоителна седмица фирмите-изложители ще имат възможността да покажат последните иновации в областта на строителните машини и инструменти, строителни материали и стоманени изделия за строителството. Посетителите ще имат възможност да изберат измежду много решения за топло- и хидроизолация, ВиК и санитарно оборудване, които ще бъдат предлагани от водещи производители в бранша.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: Българската строителна седмица   ГЕОЕКСПО   ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В СТРОИТЕЛСТВОТО   ГРАДИНСКО И ПАРКОВО ОБОРУДВАНЕ  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...