Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

8-12 април - Изложение Digital Factory по време на Hannover Messe

18.04.2013   |   Предстоящо
 

Търговското изложение Digital Factory ще се опита да затвърди своя статут на водещо световно събитие в областта на управлението на интегрирани процеси и ИТ решения по време на изложението за индустриална автоматизация Hannover Messe, което се провежда между 8 и 12 април в Хановер, Германия.

В зала 7 на изложбения център пазарни лидери в областта на PLM и MES, сред които Dassault Systèmes, EPLAN и SolidWorks, както и MPDV, PSIPENTA и PROXIA, ще представят най-новите си продукти, решения и иновации. Изложителите ще покажат пълния спектър от ИТ инструменти, необходими за интеграция в производството.

"Digital Factory ще бъде ИТ центърът на Hannover Messe. Това е мястото, където компаниите, заинтересувани от оптимизация на производството и интеграция, могат да открият решения и инструменти за постигане на тази цел и да срещнат подходящи партньори", каза Оливер Фрезе, главен вицепрезидент на Hannover Messe в Deutsche Messe.

В зала 8 се провеждат изложението и форумът за индустриални информационни технологии, сред чиито основни теми ще бъдат ИТ решенията за автоматизация и инициативата Индустрия 4.0 (т. нар. четвърта индустриална революция).

     
Източник: Hannover Messe

Ключови думи: Hannover Messe   Deutsche Messe   ИТ  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...