Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Newark element14 стартира микросайт за автоматизация

11.12.2012   |   Бизнес
 

Дистрибуторът на електронни компоненти Newark element14, част от групата Premier Farnell, стартира нов микросайт, посветен на решенията за индустриална автоматизация. Той предоставя ресурси и информация за продукти, които могат да бъдат полезни за инженерите при проектиране и управление на производствените процеси.

Микросайтът предлага подробна информация от екипа по техническата поддръжка на компанията, както и последни данни и продукти от водещите световни доставчици в областта на автоматизацията като Eaton, Honeywell, IDEC, Molex/Daniel Woodhead, Omron, Schneider Electric и TE Connectivity. Техните продукти, както и тези на други производители, могат да бъдат поръчани онлайн и доставени още в същия ден, а специализираният каталог може да бъде настройван според индивидуалните предпочитания на потребителя.

"Инженерите в промишлеността са изправени пред сложни и взискателни задачи всеки ден. Микросайтът им осигурява единен и удобен източник на техническа информация, поддръжка и портфолио от най-разнообразни продукти", коментира Джеф Удън, вицепрезидент, отговарящ за управлението на продукти в Newark element14.

Потребителите могат да се възползват още от виртуален конфигуратор, упътвания за проектиране на продукти, обучаващи видео клипове и контакти с други потребители и експерти от онлайн обществото за инженери element14.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   Newark element14   element14   решения за автоматизация  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...