Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

8-12 април - Изложение за индустриалната автоматизация в рамките на Hannover Messe 2013

08.04.2013   |   Предстоящо
 

Ефективното използване на енергията, устойчивото развитие, мобилността, интелигентите системи и решения ще бъдат в центъра на изложението за индустриална автоматизация, което се провежда в рамките на международното изложение Hannover Messe 2013 (8-12 април, Хановер). Решенията за автоматизация, както и презентации на различни технологии, ще бъдат представени в 7 различни зали.

"Изложителите ще се срещнат с публиката, която желаят - добре информирани професионалисти и експерти, които вземат решения, знаят какво искат и са готови да инвестират, когато го открият", обяснява Оливер Фрезе, старши вицепрезидент в Deutsche Messe, която организира събитието.

Основната тема на Hannover Messe, избрана от организаторите тази година, е "Интегрирана индустрия". Тя поставя акцент върху увеличената интеграция във всички области на индустрията, включително при автоматизацията на производството. В специализираното изложение ще бъдат представени интелигентни системи за автоматизация, които координират процесите на мрежов принцип, включително и при географски отдалечени производства.

"Роботизацията е от централно значение за производството и жизненоважна за постигането на енергийна ефективност и реализирането на мрежови решения за автоматизация. Все по-сложни роботи се използват във все повече области и често допринасят за значително снижаване на разходите и постигане на по-голяма гъвкавост", коментира Оливер Фрезе.

Според него бъдещето на индустриалната автоматизация ще бъде доминирано от ИТ-базирани мрежови технологии и от все по-голямата интеграция на ИТ приложенията с тези за автоматизация.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Hannover Messe   Deutsche Messe  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...