Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Texas Instruments представи нова комуникационна платформа за Smart Grid

16.10.2012   |   Технологии
 

Texas Instruments представи отворена платформа, която свързва едно- и трифазни интелигентни електромери с най-популярните комуникационни протоколи, използвани в Smart Grid приложенията.

"Smart Meter Board (SMB) ще даде възможност на разработчиците да добавят опции за свързаност и разширена функционалност на техните интелигентни измервателни прибори. Иновативната платформа включва основни мрежови интелигентни устройства от широкото портфолио на TI вградени и аналогови решения", заявиха от компанията.

"SMB е уникална модулна и мащабируема среда, която позволява на разработчиците да включват множество жични и безжични комуникационни протоколи, включително PLC (комуникация по електропреносната мрежа), Near Field Communication (NFC), Wi-Fi, 1GHz и 2.4GHz ZigBee, в приложения като дистанционно отчитане и типичните функции на измервателните уреди за комунални услуги", допълниха от TI.

     
Източник: Texas Instruments

Ключови думи: Texas Instruments   Smart Meter Board   платформа   измервателни уреди  

Област: Технологии  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...