Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ISA100 WCI анонсира сертификацията на пет нови продукта по стандарта ISA-100.11a

16.10.2012   |   Технологии
 

ISA100 Wireless Compliance Institute (WCI) обяви сертифицирането на пет нови продукта с опция за безжична комуникация по стандарта ISA-100.11a. Производители на оборудването са General Electric и Yokogawa.

"Доволен от добавянето на тези устройства към сертифицираните по ISA100 продукти и искам да отбележа, че скоро очакваме техният брой да се утрои”, заяви Андре Ристайно, управляващ директор на ISA100 WCI. "Подкрепата за ISA100 се разраства постоянно. Последните допълнения към членовете ни са John Crane Company, Cosasco, Phoenix Contact, Forbes Marshall и TLV.

ISA100.11а е многофункционален стандарт за индустриални измервания, който осигурява безжичен пренос за множество приложения - от обикновено наблюдение на процесни променливи до управление на големи контури. Стандартът дефинира безжична преносна среда за едновременно обслужване на различни протоколи, полеви мрежи и приложения към съществуващи и нови кабелни контролни и управляващи системи.

     
Източник: ISA100; снимка: General Electric

Ключови думи: ISA100 Wireless Compliance Institute   General Electric   Yokogawa   ISA-100.11a  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...