Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обнадежден съм за работата с екипа в България

11.10.2012   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Новият регионален мениджър на Schneider Electric Кристоф Де-Лафарж сподели първите си впечатления от българския пазар и приоритетите си в плановете за развитие на компанията в специално интервю за IndustryInfo.bg и сп. Инженеринг ревю."Обнадежден съм за работата с екипа в България се радвам да съм тук. Шнайдер Електрик има стабилно присъствие в страната и перспективи за бъдещ растеж. Гордеем се не само с търговските си операции, но и с производствената си дейност във фабриката в Пловдив, където продължаваме да инвестираме"


Уважаеми г-н Де-Лафарж, бихте ли се представили на читателите на IndustryInfo.bg?
Завършил съм H.E.I, висше инженерно училище във Франция през 1997 г. Преминах и магистърски курс по маркетинг в E.S.S.E.C Бизнес училище в Париж. Работя в Шнайдер Електрик вече 14 години в различни държави: Турция, Франция, Китай, Виетнам и съм заемал различни позиции като маркетинг директор, регионален търговски директор, а скоро и като директор ценообразуване за Азия и Тихоокеанските пазари. На 37 години съм, женен, с 4 деца.

Обнадежден съм за работата с екипа в България се радвам да съм тук. Шнайдер Електрик има стабилно присъствие в страната и перспективи за бъдещ растеж. Гордеем се не само с търговските си операции, но и с производствената си дейност във фабриката в Пловдив, където продължаваме да инвестираме.

Какви са първите Ви впечатления от българския пазар на апаратура за електроразпределение и индустриален контрол?
Като страна-членка на европейския съюз вече 5 години България може да привлича много директни чужди инвестиции. С финансовата криза някои сектори на икономиката бяха засегнати трайно, като например строителството и недвижимите имоти. Въпреки това България има много интересни точки за индустриално развитие. Това се дължи на близостта на държавата с много центрове на взимане на решения в Европа, на квалифицираните хора, на политическата стабилност и привлекателния данъчен климат.
По отношение на електроразпределението и автоматизацията, Шнайдер Електрик е изградил мрежа от лоялни партньори. Ние развиваме дългосрочни търговски отношения на подкрепа с партньорите ни. Тяхната компетентност е важен елемент от разпознаваемостта на марката Шнайдер Електрик като качествена, надеждна и ефективна.


Какви ще бъдат приоритетите Ви в плановете за развитие на компанията?
Има значителен потенциал за развитие в решенията за енергийната ефективност. Тъкмо енергийната ефективност е най-добрият подход, с който да посрещнем увеличаващата се цена на енергията, както и нарастващите рискове за околната среда.
Ние помагаме на нашите клиенти да управляват енергията си и така да увеличат своята продуктивност. Нашите решения позволяват да се спестява от разходите за енергия, както и да се оптимизира общият разход на сгради и производствени мощности. Това се отнася за частните собственици, но е още по-важно за производители и предприемачи.
Както в много индустрии, от ключово значение за нас са хората – техните умения и отдаденост, ориентацията им към клиента. Ето защо приоритет за нас е да развиваме и разширяваме компетенциите на екипа ни.


Кои са стратегическите пазари за Шнайдер Електрик в България?
Енергията е основа на всички дейности. Ето защо ние оперираме на различни и обособени пазари – индустрия, сгради, инфраструктура, центрове за данни, комунални услуги и др.
Шнайдер Електрик доставя решения за управление на енегрията. Това означава, че правим енергията сигурна, надеждна, ефективна, продуктивна и зелена. На практика ние можем да доставим на нашите клиенти широка гама от продукти като прекъсвачи, елементи за крайно електроразпределение, оборудване средно напрежение, компоненти за автоматизация, критично захранване и охлаждане, системи за сградно управление и сигурност, за измерване на енергията и мониторинг. По-важно е, че нашата оферта може да бъде интегрирана така, че да предложи завършени решения с висока инженерингова компетенция и сервиз.

     
Източник: IndustryInfo.bg; снимка: Schneider Electric

Ключови думи: Шнайдер Електрик   Кристоф Де-Лафарж   интервю   електроразпределение   индустриален контрол   автоматизация  

Област: Експретно  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...