Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

WAGO представи нови решения в демонстрационен бус

27.09.2012   |   Събития
 

В рамките на МТП Пловдив фирма WAGO представи най-новите си решения в областта на сградната автоматизация, LED индустрията и електрическите инсталации в демонстрационен бус, съобщи за Electrical-Bulgaria.com Светлин Гарев.

"В областта на сградната автоматизация демонстрирахме новата флекс рум концепция, която предлага гъвкавост по отношение на автоматизацията на офисни площи от типа "опън спейс". С помощта на тази концепция се избягва нуждата от промяна в BMS системата на сградата при преконфигурация на отдаваните офисни площи. Единственото, което е необходимо е да се преконфигурира WAGO контролера, с помощта на интуитивен уеб интерфейс", допълни г-н Гарев.

Сред останалите презентирани решения бяха новите клеми за SMD монтаж, серия 2060, предназначени за LED индустрията.

"Тяхното основно предимство е в компактния дизайн, като размерите на клемата са съобразени с размерите на LED лентите. Разбира се, бяха представени и последното поколение конектори за електрически инсталации серия 2273. Освен познатите качества, като бързина при работа, повторяемост на качеството на връзката, те предлагат и компактен размер, позволяващ монтаж в ограничени пространства", допълниха от WAGO.

     
Източник: WAGO; снимка:TLL Media

Ключови думи: WAGO   МТП Пловдив   демонстрационен бус   автоматизация   контролер   клеми за SMD монтаж  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...