Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИЛКАБ спечели златен медал с продукт на Шнайдер Електрик

27.09.2012   |   Събития
 

Новата Smartlink комуникационна система за модулна апаратура за монтаж на DIN шина от Шнайдер Електрик бе отличена със златен медал и награда за иновация на състояла се по време на Международния панаир Пловдив церемония. Системата бе представена и на щанда на фирма Филкаб по време на специализирания форум.

"Smartlink е поредният иновативен продукт от гамата Acti9, която направи световен дебют в България през 2010 г. Новата комуникационна система дава възможност за наблюдение и контрол на модулната апаратура, като част от електрическата инсталация. Това от своя страна позволява пълен контрол върху консумираната енергия и реализиране на енергийна ефективност. Интегрирането на комуникационната шина е бързо и лесно, и е базирано на най-универсалният и отворен комуникационен протокол Modbus/RS485. SMARTLINK е част от решенията за енергиен мениджмънт на Шнайдер Електрик", коментираха за IndustryInfo.bg от фирма Филкаб.

Системата получи и наградата за иновативен продукт от Българската асоциация на електротехниката и електрониката. Високото отличие се връчва на Шнайдер Електрик за четвърта поредна година.

През 2010 е отличена гамата Acti 9 – 5то поколение модулна апартура за монтаж на DIN-шина, част от която се произвежда в завода на Шнайдер Електрик в гр. Пловдив, а през 2011 безжичните бутони Harmony XB5R печелят и Златен медал от Международния Технически Панаир в Пловдив.

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Шнайдер Електрик   награда за иновации   комуникационна шина   Международен панаир Пловдив  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...