Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yaskawa придоби канадската фирма Wermac Electric

25.09.2012   |   Бизнес
 

Направлението Drives & Motion на Yaskawa придоби бизнеса на канадското дружество Wermac Electric, с което си партнира от 25 години. Базираната в Калгари компания доставя софтуерни решения за сервозадвижвания Yaskawa. Wermac Electric е иноватор в предлагането на задвижвания с променлива скорост и електрически средства за контрол с приложение в нефтовата и газовата промишленост.

"Сделката ще помогне за ръста на Yaskawa в ключови вертикални пазари, като нефтопреработвателния и газов сектор, които имат изключителни изисквания за качеството на средствата за автоматизация и използвания софтуер", коментира Майк Кнапек, президент и главен оперативен директор на Yaskawa America.

Подразделението ще се нарича Yaskawa Wermac и ще бъде разположено в бившия производствен център на Wermac Electric в Калгари, Канада.

Yaskawa America предоставя решения и продукти за индустриална автоматизация на пазарите в Северна и Южна Америка. Yaskawa е един от най-големите световни производители на AC сервозадвижвания, сервоусилватели, сервомотори, контролери за машини и др.

     
Източник: Yaskawa America

Ключови думи: Yaskawa   Wermac   сервозадвижвания   сервоусилватели  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...