Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitsubishi Electric участва на световно изложение за хлебопроизводство iba 2012

18.09.2012   |   Събития
 

За първи път тази година Mitsubishi Electric ще участва със собствен щанд на световното изложение за хлебопроизводство iba 2012, което ще се проведе от 16 и 21 септември т.г. в Мюнхен. Компанията ще представи широка гама от компоненти за автоматизация на производството в пекарни, включително интерактивно приложение с управление в реално време на SCARA робот, който украсява кексове.

Mitsubishi Electric предлага разнообразни продукти и решения за пекарни - от автоматизация на обикновено месене на тесто до роботизирани технологии, които подобряват значително производителността и енергийната ефективност.

"Роботите на Mitsubishi Electric могат да работят непрекъснато - 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Това може да спести до една трета от сметките ви за електричество", обяснява Жан-Филип Лиерш, продуктов мениджър на бизнеса с роботи в компанията.

Изложението iba е насочено към търговци и експерти в производството на тестени и сладкарски изделия, хляб и хлебни изделия, компании за кетъринг и ресторанти. Събитието се провежда на всеки три години от първото си издание през 1949 г.

     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   iba   хранително-вкусова промишелност   пекарни  

Област: Събития  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Събития

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...