Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Уъркшопи с иновации по 12 различни теми предложи ежегодният индустриален семинар на Шнайдер Електрик България

17.09.2012   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 12 до 14 септември т.г. Шнайдер Електрик България беше домакин на традиционния годишен индустриален семинар в курорта Златни пясъци. Tази година в програмата бяха включени дванадесет отделни панела, между които гостите имаха възможност да изберат най-полезният за тях. Лектори на мероприятието бяха Камен Чолаков, Иван Ганев, Калоян Георгиев, Димитър Иванов, Александър Катошев, Димитър Белчев, Светослав Станчев, Наталия Петрова и Евгени Точев, а гостите бяха приветствани лично от Кристоф Де-Лафарж, мениджър за България на Schneider Electric.

Темите на презентациите включваха Индустриален Ethernet – оферта ConneXium (Network Manager, ConneXium Industrial Ethernet Firewalls); Програмируеми контролери M340, M238, M258; Premium и приложен софтуер Unity Pro 7.0, SoMachine 3.1; Енергийна ефективност посредством честотни регулатори (Motion&Drives) – ATV312 Solar PlantStruxure – система за процесна автоматизация и енергиен мениджмънт. Ще бъдат представени и нови решения за автоматизация, сред които графични терминали и конфигурационен софтуер Vijeo Designer 6.1 + XBTGTO, елементи за управление и сигнализация, както и новости в оборудването средно напрежение на Schneider Electric.

На втория ден от семинара гостите имаха възможност да се запознаят с адресируемите системи за аварийно и евакуационно осветление Dardo Plus и с най-добрите практики в използването на интегрирани системи за сигурност и видео контрол на технологичните процеси за обекти от стратегическата и критичната инфраструктура.

Възможността решения на компанията да бъдат видяни на живо и пробвани от публиката беше осигурена чрез представянето на демонстрационно оборудване.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   семинар   индустрия   автоматизация   аварийно осветление   енергийна ефективност  

Област: Събития  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...