Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Omron получи AEO сертификат

14.08.2012   |   Бизнес
 

Европейският клон на Omron получи сертификат за Одобрен икономически оператор (AEO - Authorized Economic Operator). Той бе връчен от представители на холандските митници по време на официална церемония в дистрибуционния център на компанията в Ден Бош, Холандия.

AEO е свързан с управлението на всички аспекти от веригата на доставки и безопасния трансграничен транспорт на стоки. Митническите власти оценяват мерките и процедурите за безопасност, които компанията е взела, както и изрядността на документацията й.

Предимствата за клиентите на Omron Европа са, че митническите служители ще извършват по-малко физически и документни проверки, а пратките, които се проверяват на случаен принцип, ще получават по-висок приоритет.

Сертификатът AEO е валиден във всички държави-членки на ЕС, както и в Япония. Европейската комисия е предприела мерки за признаването му в САЩ и Китай.

     
Източник: Omron

Ключови думи: Omron   AEO   логистика  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...