Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Emuate3D се присъедини към e-F@ctory Alliance на Mitsubishi Electric

14.08.2012   |   Технологии
 

Производителят на професионален софтуер за проектиране Emuate3D се присъедини към e-F@ctory алианса на Mitsubishi Electric Europe. Софтуерът за емулация и симулация на британската компания намалява времето за въвеждане в експлоатация и цената на контролерите на Mitsubishi.

Emulate3D предоставя на проектантите система за дизайн и въвеждане в експлоатация, която позволява задълбоченото тестване на сложни системи за управление да се проведе още преди процеса на разработка. Това не само ускорява разработването, но дава и по-големи възможности за извършване на оперативни промени, които могат да усъвършенстват системата. 

Потребителите могат бързо да създават макети и да въвеждат продукти в своите модели, за да тестват системата преди добавянето на хардуер. Софтуерът дава възможност за провеждане на тестове в реално време и позволява на операторите да се запознаят оперативно със системата, дори преди тя да съществува физически.

Моделите могат да бъдат генерирани от CAD files, плоски файлове или бази данни.

 

     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   Emuate3D   системно проектиране   контролери  

Област: Технологии  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...