Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Универсално решение за контрол на качеството от OMRON

 

инж. Георги Генчев, президент на ГЕМАМЕКС

Козметичната индустрия и търговската реализация на продукцията е бизнес за милиарди. Нейният продукт, независимо дали е шампоан, крем или парфюм, винаги се отличава с уникална опаковка, която се контролира в процеса на производство по много параметри. ГЕМАМЕКС представя разнообразни решения от световни доставчици в областта.

В съвременните технологии за контрол на качеството широко се използва техническото зрение, където OMRON завоюва лидерство откакто пусна на пазара FQ вижън сензора, който днес е достъпен в широка гама от модели. Проектиран за изискванията на козметичната и фармацевтичната индустрии, той се отличава с множество върхови характеристики, като най-важните са: кристално ясен образ постиган с висококачествено LED осветление и високоефективна филтърна технология за обработка на изображението; обработка в реално време на 16 милиона цвята без използване на скалата на сивия цвят и без филтриране на цветовете; перфектна оценка и преработка на отблясъци и отражения; забележима гъвкавост по отношение на приложенията, гарантираща винаги перфектно разпознаване за всяко приложение; лесен за настройка, като съчетава мощността на вижън система и простотата на обслужване на сензор.

FQ вижън сензорът осигурява лесна навигация в менюто за настройка и предлага функция за автоматична самонастройка.

Простота на обслужване и уникална разпознаваемост на образа, това го прави наистина перфектния вижън сензор. Той е универсално решение за всяка вижън задача на конвейерното производство и незаменим помощник при използване на технологии с техническо зрение.

 

     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: сензори   автоматизация   козметична индустрия  

Област: Преглед на пазара  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Преглед на пазара

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...