Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Специализирани серии сензори в неръждаем корпус Leuze electronic

Ивелина Цанкова, технически сътрудник, Атикс

Атикс е официален дистрибутор за България на немската компания Leuze electronic, която предлага на пазара пълната гама от оптоелектронни прибори с приложение във фармацевтичната и козметична индустрия.

Предвид високите хигиенни изисквания в този сектор фирмата е производител на специализирани серии сензори в неръждаем корпус от стомана AISI 316L, със сертификат по ECOLAB и CleanProof+. Сензорите имат висока степен на защита IP 69K. Гамата се допълва и от специализирани контрастни сензори. Последното иновативно решение на фирмата, наградено на изложението на SPS/Drives 2011, са 2D лазерните скенери.

LPS скенерът може да засича профил на обект, а при синхронизация с енкодер и неговия обем. LRS скенерът позволява следенето за наличие на обекти в до 16 инспекционни полета. С негова помощ може да се извършва контрол на бройката продукти в пакет или стек.

Leuze electronic предлага пълна гама от индустриални баркод четци и камери за 1D и 2D баркод матрици, с широчина на модула от 0,2 до 1,2 mm. Камерите за "машинно зрение" от серията LSIS позволяват засичане на обекти, изчисление на сечение на обект и извършване на визуален качествен контрол чрез Blob анализ. Тя се настройва и параметризира изключително лесно чрез уебинтерфейс.

Компанията предлага и пълна гама от продукти за човешка и машинна безопасност.
Залагайки висококачествената техника на Leuze, предприятията от козметичната промишленост получават преди всичко сигурност. Голямо предимство на лазерните скенери е реализацията на високотехнологични задачи на значително по-ниска цена от алтернативни специализирани решения.

     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: Атикс   LPS скенер   сензори    

Област: Преглед на пазара  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...