Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Магазин Ехнатон София избран за ЗЕЛЕН ДИСТРИБУТОР от Шнайдер Електрик България

30.05.2012   |   Събития
 

От фирма Ехнатон информираха, че магазин Ехнатон София е избран за ЗЕЛЕН ДИСТРИБУТОР от Шнайдер Електрик България. “Това ни дава специални възможности, в това да направим вашето обслужване, тук в магазина, иновативно и модерно”, коментира Пенка Укалска, управител на магазин Ехнатон София.

В магазина е монтиран информационен модул e-flower, който позволява във всеки момент да клиентите да получат информация за новите концепции и най-добрите практики в света в областта на енергийната ефективност.

“Възползвайки се от него, клиентите получават редица предимства: лесно и бързо да посетят Енергийния Университет на Шнайдер Електрик, където се предлага най-новата информация и възможност за електронно професионално обучение по отношение на новите идеи за енергоспестяване, които опазват околната среда; лесно и бързо да направят обзор на пазара и да се запознаят с предлаганите продуктите и решения на Шнайдер Електрик в областта на енергетиката, индустрията или жилищния сектор”, заявява госпожа Укалска.

“Клиентите на магазина ще получат актуална и пълна информация за всяка от различните промоции на продукти и/или решения, които целогодишно ще бъдат активирани. Минималният срок на всяка промоция ще бъде месец, а купувайки продукт от поне една промоция – ще получават подарък от Шнайдер Електрик”, допълва тя.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   магазин   зелен дистрибутор   Шнайдер Електрик България   информационен модул e-flower   електронно обучение   енергетика   индустрия   жилищен сектор  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...