Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Honeywell внедрява Experion MX в Mitsubishi HiTec Paper Europe

22.05.2012   |   Бизнес
 

Honeywell бе избрана от Mitsubishi HiTec Paper Europe да смени съществуващата система за контрол на качеството с Experion MX. В резултат на промяната от фабриката за хартия очакват значително подобрение в контрола на качеството при производството в централата на компанията в Билефелд, Германия.

Experion MX е интегрирана система за контрол на качеството и управление на данни, която осигурява по-добра видимост на процеса на производство на хартия, като в същото време опростява оперативните усилия и увеличива степента на възвращаемост на суровините. Системата притежава възможно най-бързия скенер, който помага на операторите да премерят качеството с висока степен на точност и да се намалят загубите при въвеждане на различен клас хартия.

"От 1986 г. използваме технологията на Honeywell за контрол на качеството. В този смисъл компанията беше естественият избор за надграждане на настоящата система", коментираха от Mitsubishi HiTec Paper Europe.

     
Източник: Honeywell

Ключови думи: Honeywell   Experion MX   Mitsubishi HiTec Paper Europe   контрол на качеството  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...