Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

PIR детектор стана KNX продукт на годината

23.04.2012   |   Технологии
 

Членовете на европейската асоциация KNX обявиха серията датчици за присъствие  PresenceLight 360 KNX на фирма Theben за дизайнерски продукт на годината. Това е второто отличие за компанията, след като през 2009 г. Theben  спечели първото място със сензора за качество на въздуха AMUN 716 KNX, измерващ CO2, температура и влажност.

"PIR детекторът  PresenceLight 360 KNX  е предпочитан от проектантите, поради  квадратната зона на защита и лесното му планиране в сградни инсталации. Може да се вгражда в тавани с височина до 3,5 м. Има и импулсна функция, което го прави приложим в стълбищни пространства.

В случай, че има опасност от механична повреда, той може да се постави в здрава решетка, без това да наруши  функционалността му. PresenceLight 360 KNX осигурява автоматичен контрол на светлината, отопление или вентилация.

Също така, дава възможност и за програмиране на допълнителни функции, с помощта на дистанционно управление, като се регулират нивата на осветеност в помещенията или връзката с автоматизирани щори.

     
Източник: Theben

Ключови думи: Theben   датчик за присъствие   светлинен дeтектор   сензор за светлина   отопление   вентилация  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...