Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

АЕЦ Козлодуй обяви поръчка за модернизиране на системата за терморегулиране в 5-ти и 6-ти блок

АЕЦ Козлодуй възложи обществена поръчка за модернизиране на системата за измерване на температурата в циркулационните кръгове на първи контур в 5-ти и 6-ти енергоблока.

Изисква се изработване на работен проект и доставка на необходимото оборудване - термопреобразуватели, компенсационни устройства, ел. захранване, кабелни трасета и окабеляване, както и осигуряване на възможност за индивидуална корекция на всеки термопреобразувател.

Във връзка с повишаване на мощността на реактора до 104 % Nном. е необходимо да бъде извършена и модернизация на средствата за температурен контрол по главните циркулационни кръгове.

Прогнозираните доставки за двата енергоблока са: термоелектрически преобразуватели тип ХА – 320 броя; компенсационни устройства за включване на термоелектрически преобразуватели - 132 броя; нормиращи преобразуватели – 320 броя и кабел SHXCHX (LOCA) – 60 000 м.

Изискванията към работния проект и специфичните характеристики на оборудването, са описани в техническото задание към документацията за участие в процедурата.

В заданието се предвижда и обучение на 10 специалисти от атомната централа за начините на монтаж, демонтаж и цялостно обслужване на оборудването.

Срокът за получаване на искания за документи или достъп до тях е 18 май 2012 г., а срокът за подаване на оферти и заявления за участие – 28 май т.г.

Повече информация може да получите от сайта на Агенцията за обществени поръчки или от управлението на АЕЦ Козлодуй.

     
Източник: Агенцията за обществени поръчки; снимка: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   регулатори на температура   термопреобразуватели   циркулационни кръгове  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...